2012 © NEZ PERCE Állatvédo Egyesület [minden jog fenntartva] KÓBORKUTYA-MENHELY Örökbefogadásra előkészített kutyák! A Csicsi című lap eddigi számai! Sepsiszentgyörgyi kóborkutya-menhely: gazdátlan ebek fenntartása és nevelése. A menhely tevékenysége megfelel az elhagyott kutyákra vonatkozó nemzetközi előírásoknak, tehát olyan rendszert építettünk ki, melyben minden befogadott állat szükségletének megfelelő élelmet és gyógyszeres kezelést, álatorvosi szakellátást kap, szocializációs képzésben részesül, és a lakossági örökbefogadási rendszerben sajátos, aktív beilleszkedési folyamatban vesz részt. A sepsiszentgyörgyi kóborkutya-menhely tevékenységei révén egyedülálló az országban. Kóborkutya-szórakoztató és - idomító központ, szocializációs önkéntes programok, kutyabemutatók iskolásoknak, örökbefogadási program – íme néhány menhelyünk tevékenységeiből. Színtén újdonságnak számít az úgynevezett 50 pontos rendszer, melyet a nyugati menhelyek mintájára alakítottunk ki: a kutyákat már érkezéskor a „jövőjüket” szem előtt tartva válogatjuk. Ezzel lehetővé válik az alkalmazkodási gondokkal küszködő, agresszív vagy beteges kutyák elkülönítése. A kutya az egyetlen élőlény, mely jobban szereti gazdáját, mint önmagát! menhely TERMENI SI CONDITII