2012 © Asociatia pentru animale „NEZ PERCE” [toate drepturile rezervate] ACCEPTAREA CONDITIILOR Serviciile Asociatiei pentru animale Nez Perce, expuse pe site-ul www.asociatianezperce.ro sunt oferite numai persoanelor care sunt de acord cu termenii si conditiile expuse aici. Folosirea site-ului www.asociatianezperce.ro presupune acceptarea în totalitate a termenilor si conditiilor. Utilizatorul va avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea site-ului www.asociatianezperce.ro  pentru a le putea consulta în orice moment. În cazul în care nu este de acord cu conditiile impuse, trebuie sa înceteze folosirea site-ului www.asociatianezperce.ro. DESCRIEREA SERVICIILOR Site-ul www.asociatianezperce.ro reprezinta un site de prezentare al Asociatiei pentru animale Nez Perce. În el puteti gasi detalii despre asociatie si informatii generale legate de domeniul de protectia animalelor dar si de domeniul sau de activitate. COPYRIGHT Informatiile publicate pe site-ul www.asociatianezperce.ro apartin Asociatiei pentru animale Nez Perce. Aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris al Asociatiei pentru animale Nez Perce. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii în vigoare. REGULI DE UTILIZARE Asociatia pentru animale Nez Perce poate impune utilizatorilor sai în orice moment anumite reguli de utilizare pentru oricare dintre serviciile sale. ÎNCHEIEREA ACORDULUI Asociatia pentru animale Nez Perce îsi rezerva dreptul de a modifica în orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorului. De asemenea, Asociatia pentru animale Nez Perce îsi rezerva dreptul de a înceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, în cazul în care acesta a încalcat una dintre conditiile mentionate mai sus.   TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ULUI www.asociatianezperce.ro